• Meer dan 25 jaar ervaring
  • Eigen trainingscentrum
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Actief in heel Nederland
  • 100% bezetting
  • Korte communicatielijn

W&S backoffice

Naast het verzorgen van tijdelijke of flexibele receptioniste diensten, helpen we ook bij het vinden van uw nieuwe backoffice medewerker, gastvrouwen of hostess.

Ons selectieproces is gericht op uitgebreide werkervaring en persoonlijkheid. We zoeken enthousiaste professionals die bewust voor dit vak hebben gekozen, met een professionele instelling en positieve uitstraling.

Hoe werkt het? Voor aanvang van het wervingsproces verduidelijken we uw wensen en selectiecriteria. Met deze informatie starten we het wervingsproces, waarbij we putten uit ons netwerk van professionals. De selectie omvat screening, fysieke kennismaking en het bespreken van voorbeeldsituaties.

Transparantie staat bij ons centraal. Gedurende het hele proces blijven we betrokken om zowel u als de kandidaat te ondersteunen. Zowel de intake als de selectieprocedure zijn kosteloos; kosten worden pas in rekening gebracht bij de eerste werkdag van een nieuwe medewerker.

Wilt u meer informatie over onze werving- en selectieservices, of wilt u dat we contact met u opnemen? Klik dan hier links op ‘Contactformulier‘, ‘Mailen’ of op ‘Bellen’.

Michel, uw contactpersoon

Werving en selectie van backoffice medewerkers omvat het definiëren van vereisten, strategische werving, screening van sollicitaties, interviews, vaardigheidstesten, referentie controles en het nemen van een weloverwogen beslissing voor de functie.

Scroll naar boven
Online
SDG Facilities X

Astrid | SDG Facilities

SDG Facilities richt zich al 25 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals telefonistes, receptionistes, secretaresses, hospitality medewerkers, huismeesters, conciërges en call-center medewerkers.