fbpx

Hospitality oftewel gastvrijheid. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Steeds Vaker worden dit soort diensten uitbesteed. En dit is niet voor niets. Wij doen waar wij erg goed in zijn, zodat jij ook met jouw corebusiness bezig kunt zijn. Gastvrijheid is niet een vak dat je op school leert, het zit in je of niet. Daarom nemen wij alleen die collega’s aan die deze gave van nature heeft meegekregen..

Juist in deze tijd moet een organisatie zo flexibel mogelijk zijn. De wereld van nu verandert zo snel, morgen kan alles er anders uitzien. Maar hoe blijf je qua medewerkers flexibel en zorg je tegelijkertijd voor continuïteit? SDG Facilities helpt je aan een oplossing die perfect bij jou past.

Relaties ervaren ons als de partner die hospitality als geen ander begrijpt en naar een volgend niveau brengt. Gastvrijheid zit in ons DNA en is ons bestaansrecht, inmiddels meer dan 25 jaar. Ben je op zoek naar zo’n partner? We maken graag kennis!

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?
Gebruik onze jarenlange ervaring voor:

  • Receptiediensten; volledig of gedeeltelijk uitbesteed, met 100% bezettingsgarantie door vaste gezichten
  • Hostess; Voor uw beurzen, bijeenkomsten of i.p.v. uw receptioniste
  • Barista’s; Onze barista’s zijn vakmannen of -vrouwen  die zich hebben gespecialiseerd op het bereiden van espresso en aanverwante dranken als cappuccino, americano of latte macchiato. Onze barista is als de kok in de keuken; hij-zij weet daarnaast vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van diverse koffies.

HOSPITALITY VOOR KORTE EN LANGE TERMIJN OPLOSSINGEN

De flexibele medewerker is het eigentijdse antwoord voor organisaties die agile willen zijn, maar tegelijk verzekerd willen zijn van continuïteit.Het is een oplossing voor tijdelijke gerichte ondersteuning of voor vervanging voor langere tijd. Jouw personeel krijgt voor langere periode een contract op projectbasis. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

ONTZORGING BIJ HET WERVEN VAN MEDEWERKERS

De flexibele medewerker is het eigentijdse antwoord voor organisaties die agile willen zijn, maar tegelijk verzekerd willen zijn van continuïteit.Het is een oplossing voor tijdelijke gerichte ondersteuning of voor vervanging voor langere tijd. Jouw personeel krijgt voor langere periode een contract, op projectbasis. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Voordelen VOOR DE MEDEWERKERS EN DE ORGANISATIE

Flexibele medewerkers hebben veelal dezelfde zekerheden als bij een vaste baan. Denk bijvoorbeeld aan een contract voor onbepaalde tijd, maar dan wel met het voordeel dat zij verschillende projecten kunnen doen bij interessante opdrachtgevers. Daarnaast bouwen ze snel een groot netwerk op. Deze stimulansen zorgen ervoor dat onze specialisten gemotiveerde werknemers zijn.

Neem contact op

    Top