Meer dan 25 jaar ervaring

Als gecertificeerd specialist op het gebied van de hospitality dienstverlening richt SDG Facilities zich al 25 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals telefonistes, receptionistes, secretaresses, hospitality medewerkers, huismeesters, conciërges en call-center medewerkers.

Onze visie en aanpak sluiten naadloos aan op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt. Organisaties besluiten steeds vaker om zich puur op hun kernactiviteiten te richten. Als onderdeel van deze strategie worden ondersteunende diensten uitbesteed. SDG facilities is dé ervaren en betrouwbare partner om dit proces op maat te ondersteunen en zijn opdrachtgevers te ontzorgen. Daarbij staat er altijd een team met gemotiveerde medewerkers centraal.

SDG staat garant voor korte communicatielijnen, waardoor de medewerkers kunnen rekenen op een prettige en persoonlijke ondersteuning. In de samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen we voor volledige transparantie als het gaat om het selectieproces, de functionele terugkoppeling en urenverantwoording. We begeleiden alle kwalificaties intensief. Hierdoor kunnen we u als klant ontzorgen van A tot Z: of het nu gaat om training, introductie bij de opdrachtgever, roosterplanning, handboek op locatie, periodiek overleg of administratieve zaken.

Het team bij SDG Facilities

Michel Michielsen

Michel Michielsen is sinds 2018 directeur van SDG Facilities.

Wessel Bouw

Wessel Bouw is People manager en Recruiter van SDG Facilities.

Astrid Heck

Astrid Heck is Marketing en Communicatie Coördinator van SDG Facilities.

José Siegers

José Siegers is planner bij SDG Facilities.

Meer Dan 25 jaar ervaring

Eigen trainingscentrum

Goed prijs-kwaliteitsverhouding

Actief in heel Nederland

100% bezetting

Volledige transparantie

Groot- en actueel netwerk

Korte communicatielijn

Waarom bedrijven kiezen voor SDG Facilities

Onze visie en aanpak sluiten naadloos aan op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt. Organisaties besluiten steeds vaker om zich puur op hun kernactiviteiten te richten. Als onderdeel van deze strategie worden ondersteunende diensten uitbesteed. SDG facilities is dé ervaren en betrouwbare partner om dit proces op maat te ondersteunen en zijn opdrachtgevers te ontzorgen. Daarbij staat er altijd een team met gemotiveerde medewerkers centraal.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van SDG of over één van de vacatures die open staan? U kunt ons bellen, mailen, een chatbericht sturen of het contactformulier invullen. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om bij ons langs te komen op het kantoor.

Onze diensten

Detachering receptionistes

Detacheren van receptionistes biedt bedrijven flexibiliteit, expertise en kostenbesparing door op afroep beschikbare professionals met kennis van receptietaken en technologieën in te huren.


Meer informatie

Outsourcing receptie

Outsourcing van receptiepost biedt bedrijven kostenbesparing, focus op kernactiviteiten, geavanceerde technologie en verbeterde klantenservice door de verantwoordelijkheid voor postverwerking over te dragen aan externe dienstverleners met expertise en schaalvoordelen.


Meer informatie

W&S backoffice

Werving en selectie van backoffice medewerkers omvat het definiëren van vereisten, strategische werving, screening van sollicitaties, interviews, vaardigheidstesten, referentiecontroles en het nemen van een weloverwogen beslissing voor de functie.


Meer informatie
Scroll naar boven
Online
SDG Facilities X

Wessel | SDG Facilities

SDG Facilities richt zich al 25 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals telefonistes, receptionistes, secretaresses, hospitality medewerkers, huismeesters, conciërges en call-center medewerkers.