Meer dan 30 jaar ervaring

Als gecertificeerd specialist op het gebied van de hospitality dienstverlening richt SDG Facilities zich al meer dan 30 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals telefonistes, receptionistes, secretaresses en hospitality medewerkers.

Onze visie en aanpak sluiten naadloos aan op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt. Organisaties besluiten steeds vaker om zich puur op hun kernactiviteiten te richten. Als onderdeel van deze strategie worden ondersteunende diensten uitbesteed. SDG facilities is dé ervaren en betrouwbare partner om dit proces op maat te ondersteunen en zijn opdrachtgevers te ontzorgen. Daarbij staat er altijd een team met gemotiveerde medewerkers centraal.

SDG staat garant voor korte communicatielijnen, waardoor de medewerkers kunnen rekenen op een prettige en persoonlijke ondersteuning. In de samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen we voor volledige transparantie als het gaat om het selectieproces, de functionele terugkoppeling en urenverantwoording. We begeleiden alle processen intensief. Hierdoor kunnen we u als klant ontzorgen van a tot z: of het nu gaat om training, handboek op locatie, periodiek overleg of administratieve zaken. SDG Facilities ontzorgt.

Meer dan 30 jaar ervaring

Eigen trainingscentrum

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Actief in heel Nederland

100% bezetting

Volledige transparantie

Groot- en actueel netwerk

Korte communicatielijn

Waarom bedrijven kiezen voor SDG Facilities

Onze visie en benadering sluiten perfect aan bij de actuele trends in de markt. Steeds meer organisaties kiezen ervoor zich volledig te concentreren op hun kernactiviteiten. Als onderdeel van deze strategie worden ondersteunende diensten uitbesteed. SDG Facilities is de ervaren en betrouwbare partner die op maat ondersteuning biedt, waarbij we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Hierbij staat een team van gemotiveerde medewerkers altijd centraal.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van SDG of over één van de vacatures die open staan? U kunt ons bellen, mailen, een chatbericht sturen of het contactformulier invullen. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om bij ons langs te komen op het kantoor.

Scroll naar boven
Online
SDG Facilities X

Astrid | SDG Facilities

SDG Facilities richt zich al 25 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals telefonistes, receptionistes, secretaresses, hospitality medewerkers, huismeesters, conciërges en call-center medewerkers.