• Meer dan 25 jaar ervaring
  • Eigen trainingscentrum
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Actief in heel Nederland
  • 100% bezetting
  • Korte communicatielijn

Outsourcing receptie

Overweegt u om uw receptie uit te besteden? U bent niet de enige.

We komen regelmatig in contact met bedrijven die graag de volledige verantwoordelijkheid voor hun receptiediensten willen uitbesteden. Het lijkt hen aantrekkelijk om zich te ontdoen van de planning, aansturing en begeleiding van het personeel op dit gebied, zodat ze zich volledig kunnen richten op hun andere verantwoordelijkheden. Ze verlangen naar het vertrouwen dat de receptie vlekkeloos wordt beheerd, waarbij onze telefonisten/receptionisten gasten met een warme glimlach ontvangen.

Bij SDG Facilities begrijpen we deze behoefte als geen ander, omdat we uit eigen ervaring weten wat hierbij komt kijken. Het is beslist geen eenvoudige taak en vereist toewijding om het met succes te doen. In tegenstelling tot sommige van onze klanten, koesteren wij juist de dagelijkse uitdagingen van receptiewerk. We halen plezier uit onze taken en ontvangen positieve feedback van anderen over onze kwaliteiten op dit gebied.

Wilt u meer informatie over onze outsourcing services, of wilt u dat we contact met u opnemen? Klik dan hier links op ‘Contactformulier‘, ‘Mailen’ of op ‘Bellen’.

Michel, uw contactpersoon

Outsourcing van receptiepost biedt bedrijven kostenbesparing, focus op kernactiviteiten en verbeterde klantenservice.

Scroll naar boven
Online
SDG Facilities X

Astrid | SDG Facilities

SDG Facilities richt zich al 25 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals telefonistes, receptionistes, secretaresses, hospitality medewerkers, huismeesters, conciërges en call-center medewerkers.